Mestarien liiga

Manchester City aloitti UCL-taipaleensa voitokkaasti – Portugalilaistähti loukkaantui

Pep Guardiola

Manchester City aloitti Mestarien liigaurakkansa Etihadilla Belgradin Punaista Tähteä vastaan. Pep Guardiolan miehistö oli avauspuolikkaan jälkeen 0-1 tappiolla, mutta nousi lopulta vakuuttavaan 3-1 voittoon. Citizensin loukkaantumissuma sai kuitenkin jälleen jatkoa.

Manchester City otti odotetusti ohjat käsiinsä heti ottelun avausminuuteilla. Taivaansinisten syöttömylly kävi hurjilla kierroksilla, mutta joukkue ei löytänyt keinoja maalintekoon avauspuolikkaan aikana.

Vierasjoukkue Belgradin Punainen Tähti siirtyi jakson loppuhetkillä johtoon ensimmäisestä maalia kohti suuntautuneesta laukauksestaan, kun Osman Bukari onnistui Mirko Ivanicin syötöstä.

Toisella jaksolla City kuitenkin meni menojaan. Julian Alvarezin kaksi maalia veivät isännät johtoon ja Rodri viimeisteli ottelun loppulukemat.

Cityn voiton arvoa kuitenkin himmensi huomattavasti Bernardo Silvan loukkaantuminen. Portugalilaistähti loukkasi itseään kesken ottelun ja oli pakotettu tulemaan vaihtoon.

Guardiola uskoo Silvan joutuvan huilaaman muutaman viikon ajan. Cityllä riittää jo ennestään loukkaantumishuolia, sillä Kevin De Bruyne, Jack Grealish, John Stones ja Mateo Kovacic ovat kaikki lasaretin puolella.

– Olemme ongelmissa, mutta en aio mennä sen taakse. Teemme parhaamme käytössä olevilla pelaajilla, Guardiola kertoi BBC:n mukaan.