Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Konferenssiliiga

HJK:n europelit alkoivat tappiolla – Korkeakunnas harmitteli menetettyjä tilaisuuksia: “Marginaalit ovat pienet”

Toni Korkeakunnas
AOP

HJK:n taipale Konferenssiliigassa lähti murheellisesti liikkeelle, kun kreikkalaisseura PAOK Thessaloniki onnistui hakemaan pisteet Helsingistä. Klubin päävalmentaja, Toni Korkeakunnas oli tappiosta huolimatta ylpeä joukkueensa esityksestä.

HJK kärsi tappion Konferenssiliigan avausottelussaan PAOK Thessalonikia vastaan lukemin 2-3. Klubi aloitti tapahtumarikkaan ottelun maalinteon, kun Hassane Bande huudatti helsinkiläisyleisöä puolen tunnin jälkeen.

Tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtoasemassa, mutta toisen jakson jälkeen kreikkalaiset menivät menojaan. Konstatinos Koureliakis vastasi tasoituksesta, jonka jälkeen Kiril Despodov ja Brandon Thomas lisäsivät Klubin tuskaa. Bojan Radulovic kavensi vielä pelin lopussa rangaistuspotkusta, mutta pisteet lähtivät vieraitten matkaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla noudatimme pelisuunnitelmaamme ihan erinomaisesti. Pojat pelasivat hyvin, ja pääsimme johtoonkin. Tuntui, että peli oli hyvin kontrollissa. Tauolla kävimme läpi muutamia täsmennyksiä, joita voimme tehdä vielä paremmin, tuumi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

– Olimme varmoja, että he tulevat aikamoisella puhinalla toiselle puoliajalle. Vastustajan valmentaja ei vaikuttanut olevan hirveän tyytyväinen heidän ensimmäisen puoliajan esitykseensä.

– Jäimme siinä vähän paineen alle emmekä meinanneet päästä sieltä pois, mutta siitäkin selvittiin. Bojan (Radulovic) oli tosiaan läpiajossa 1–0-tilanteessa, ja sijoitus oli pienestä kiinni. Joskus se on tolppa sisään, joskus tolppa ulos. Marginaalit ovat pienet, Korkeakunnas harmitteli HJK:n verkkosivuilla.

– Nuo ovat niitä hetkiä, joiden avulla voidaan saada sellaisia supertuloksia, kunhan kaikki taivaan merkit ovat kohdillaan. Harmittaa tietysti, ettemme onnistuneet siinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Konferenssiliiga