Konferenssiliiga

Aston Villalle maukas voitto – Emery hehkutti tuoreen hankinnan esitystä: “Olemme varmoja, että saamme hänestä parhaan irti”

Unai Emery

Unai Emeryn luotsaama Aston Villa jatkoi positiivisia esityksiään Konferenssiliigassa, kun hollantilainen AZ Alkmaar kaatui kotonaan lukemin 4-1. Ollie Watkins jatkoi hurjaa maaliputkeaan, mutta Emery nosti pelin jälkeen esiin toisen pelaajan.

AZ Alkmaar ei pysynyt Aston Villan kyydissä Konferenssiliigan kolmannella ottelukierroksella. Villa marsi helppoon 4-1 vierasvoittoon, joka kertoi kaiken oleellisen joukkueiden välisestä tasoerosta.

Leon Bailey aloitti maalinteon 13. minuutin kohdalla. Huikealla pelipäällä ollut Youri Tielemans lisäsi vieraiden johtoa hetkeä myöhemmin onnistuttuaan John McGinnin esityöstä. Ottelu oli näin ollen paketissa jo ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Hurjassa maalivireessä oleva Ollie Watkins vastasi Aston Villan kolmannesta jälkimmäisellä nelivitosella. Kyseessä oli Watkinsin neljästoista maali 15 edelliseen peliin kaikki kilpailut huomioituna. McGinn latoi taululle 4-0 lukemat, ennen Ibrahim Sadiqin lohdutusmaalia.

Näin ollen Aston Villa nousi lohkon jaetulle kärkipaikalle yhdessä Legia Varsovan kanssa. Alkmaar pitää perää kolmella pisteellä.

Villan manageri, Unai Emery nosti pelin jälkeen esiin Tielemansin suorituksen. Belgialainen teki ensimmäisen maalinsa uuden seuransa paidassa.

– Youri on erittäin hyvä pelaaja. Olemme varmoja, että saamme hänestä parhaan irti, vaikka hän tarvitsee aikaa sopeutuakseen systeemiimme.

Lähde: Substack