Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Riittääkö Newcastlella luottoa jättihankintaan? – “Meidän täytyy antaa hänelle aikaa”

Sandro Tonali
AOP

Sandro Tonalin esitykset Newcastle Unitedin paidassa ovat toistaiseksi jättäneet toivomisen varaa. Italialaiseen kohdistuu suuret odotukset St. James’ Parkilla mutta hän ei ole vielä pystynyt täysin vastaamaan niihin.

Sandro Tonali jätti AC Milanin viime kauden jälkeen taakseen. Miehen kerrottiin halunneen jatkaa ensisijaisesti uraansa saapasmaassa, mutta Milanin uskottiin halunneen hankkiutua pelaajasta eroon korkean siirtosumman toivossa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Tonali kumosi hiljattain mediassa aiemmin esitetyt väitteet ja kertoi tehneensä itse viimeisen päätöksen siirtymisestä Englantiin. Joka tapauksessa otteet uuden työnantajan alaisuudessa ovat toistaiseksi jättäneet toivomisen varaa.

Tonali, joka oli parin edellisen kauden ajan yksi Milanin tärkeimmistä lenkeistä, ei ole pystynyt pelaamaan yhtä korkealla tasolla Valioliigassa.

Fabrizio Romanon tietojen perusteella Magpiesin managerilla, Eddie Howella riittää kuitenkin uskoa italialaispelaajaa kohtaan.

– Haluan Tonalin olevan oma itsensä. Hän on äärimmäisen tekninen pelaaja ja erittäin hyvä urheilija. Meidän täytyy antaa hänelle aikaa. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö saisi hänestä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Meidän on oltava kärsivällisiä Sandron kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga