Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Entisen Barca-lupauksen unelmasiirto Valioliigaan jäi toteutumatta: “Polveni käy sotaa minua vastaan”

Gerard Deulofeu
AOP

Udinesen hyökkääjä, Gerard Deulofeu oli alkuvuodesta vahvasti linkitettynä Tottenham Hotspuriin. Miehen leikkaushoitoa vaatinut polvivamma sotki kuitenkin suunnitelmat. Deulofeun paluuaikataulusta ei ole edelleenkään varmuutta.

Gerard Deulofeu, 29, aloitti viime kauden todella vahvasti ja tulosta syntyi mukavaan tahtiin. Udinesen pelaaja teki ensimmäiseen 18 Serie A-otteluun kolme maalia ja antoi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Alkukauden vahva vire sai aikaan runsaasti siirtohuhuja ja miestä linkitettiin vahvasti muun muassa Tottenham Hotspuriin. Udinese oli raporttien mukaan avoin päästämään Deulofeun lähtemään ja seurojen kerrottiin päässeen jo alustavasti sopuun kaupoista.

Espanjalaisen marraskuussa kärsimä polvivamma sotki lopulta kuitenkin suunnitelmat ja pelaaja joutui leikkauspöydälle tammikuussa. Barcan juniorikatatemian läpikäynyt Deulofeu ei ole vieläkään toipunut pelikuntoon.

– Olen onnellinen siinä mielessä, että perheeni kanssa kaikki on hyvin. Jalkapalloilullisessä mielessä kuitenkin kärsin. Polveni käy sotaa minua vastaan, hyökkääjä kertoo Football-Italian mukaan.

– Yritän kuntoutua parhaani mukaan, mutta loukkaantumiset ovat jalkapallon huonoin puoli. Tiedän, että uraani on vielä monta vuotta jäljellä, joten aion palata vasta kun olen täydessä kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A