Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kolumbialaistähti avautuu siirtopäätöksestään: “Halusin jatkaa uraani mahdollisimman korkealla tasolla”

Luis Sinisterra
AOP

Luis Sinisterra jätti Valioliigasta pudonneen Leeds Unitedin taakseen siirtoikkunan viimeisenä päivänä ja siirtyi Bournemouthin riveihin.

Luis Sinisterra paljastaa lähteneensä Leeds Unitedista, koska halusi pelata “korkeimmalla tasolla”. Sinisterra puhui ensimmäistä kertaa medialle Bournemouthiin siirtymisen jälkeen.

Laitahyökkääjä liittyi Cherriesiin lainalle 1. syyskuuta Jaidon Anthonyn siirtyessä toiseen suuntaan. Sinisterra liittyi Whitesiin kesällä 2022, mutta hän väitti, että hänen lähtönsä Elland Roadilta tuntui todella vaikealta, sillä Leeds halusi pitää hänet Championship-kaudella 2023-24.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta ne olivat Englannin ulkopuolella. Leeds Unitedin kanssa oli alusta alkaen todella vaikeaa, koska he halusivat minun jäävän, Sinisterra kertoo Yorkshire Evening Postin mukaan.

– Oli silti alusta asti selvää, että halusin jatkaa uraani Valioliigassa. Joten kun Bournemouth tuli mukaan, päätin vain (lähteä), koska halusin todella pelata mahdollisimman korkealla tasolla. Siksi tein tämän päätöksen.

– Joukkue on ottanut minut todella lämpimästi vastaan. Olen iloinen siitä. Puhuin (Bournemouthin entisen keskikenttäpelaajan) Jefferson Lerman ja Marcos Senesin kanssa aikaisemmin, ja he kertoivat hyviä asioita tästä seurasta. Siksi tein päätöksen tulla Bournemouthiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset