Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa pelataan todellinen huippukamppailu – Pystyykö Spurs hakemaan pisteet Emiratesilta?

Emirates Stadium
Unsplash

Valioliigassa nähdään sunnuntaina viiden ottelun kattaus. Kierroksen helmenä pelataan Pohjois-Lontoon paikallisottelu, kun Arsenal ja Tottenham mittelevät paremmuudestaan.

Valioliigafaneja hemmotellaan sunnuntaina todellisella herkkupalalla, kun Arsenal ja Tottenham kohtaavat Emirates Stadiumilla. Näiden kahden joukkueen välisistä otteluista ei ole yleensä tunnetta puuttunut ja myös sunnuntain pelistä on lupa odottaa hienoa taistelua.

Ange Postecogloun valmentama Tottenham aloitti kautensa 2-2 tasapelillä Brentfordia vastaan, mutta tämän jälkeen tilille on merkattu pelkästään voittoja. Joukkue kaatoi seuraavilla kierroksilla Manchester Unitedin, Bournemouthin, Burnleyn ja Sheffield Unitedin.

Spursin hyökkäyspelaaminen on ollut uomissaan ja valkopaidat ovat tehneet viiteen peliin hienot 13 maalia. Edellisessä ottelussa Sheffield Unitedia vastaan teki tiukkaa, mutta lopulta Postecogloun ryhmä nappasi arvokkaat pisteet 2-1 voiton myötä.

Myös Arsenal on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Mikel Artetan suojatit ovat Tottenhamin tavoin 13 pisteessä voitettuaan neljä peliä ja pelattuaan kertaalleen tasan. Tykkimiesten pelaaminen on toiminut mallikkaasti ja joukkue on kaatanut Nottinghamin, Crystal Palacen, ManU:n ja Evertonin. Ainoa kauneusvirhe on tasuriin jääminen Fulhamia vastaan.

Tasapeli ei kuulosta koviinkaan kaukaa haetulta vaihtoehdolta tänäänkään, kun pelissä on Pohjois-Lontoon väliaikainen herruus. Otteluun lähdetään todella mielenkiintoisista asetelmista vaakakuppi voi kallistua kumman puolelle tahansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga