Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU katkaisi surullisen kierteensä – “Tarvitsimme sitä edellisten otteluiden jälkeen”

Manchester United
Unsplash

Manchester United onnistui pitämään ensimmäisestä kertaa maalinsa puhtaana tällä kaudella, kun Burnley kaatui lauantaina 1-0 lukemin. Red Devilsin takalinjoilla urakoinut Diogo Dalot ylisti joukkueensa suoritusta.

Sekasortoisen alkukauden pelannut Manchester United sai lauantaina hieman helpotusta tuskaansa, kun Burnley kaatui 1-0 Bruno Fernandesin maalilla.

Ottelu lähti todella hermostuneesti liikkeelle ja myös vierailla oli omat saumansa rikkoa kuparinen. Erik ten Hagin valmentama United piti kuitenkin ohjakset käsissään ottaen lopulta pelitapahtumiin nähden suhteellisen ansaitun voiton.

ManU:n laitapuolustaja, Diogo Dalot hehkutti kolmen pisteen merkitystä.

– Mielestäni tämä voitto on äärimmäisen tärkeä. Kolmen pisteen lisäksi, uskon, että oman pään puhtaana pitäminen antaa meille itseluottamusta jatkoa ajatellen.

– Tarvitsimme sitä edellisten otteluiden jälkeen, sillä olemme päästäneet viime aikoina paljon maaleja. Meidän täytyy luoda kestävä pohja seuraavien pelien varalle.

– Mielestäni tänään osoitimme vaadittavaa yhtenäisyyttä ja puolustimme rangaistusaluetta aggressiivisesti. Kommunikaatio toimi todella hyvin ja olimme täysin varautuneita kaikkeen. On hienoa pelata, kun tietää, että joukkuetoverit ovat valmiina tekemään kaikkensa puolestasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga