Valioliiga

Lontoon paikallinen päättyi ratkaisemattomaan – Postecoglou: “Osoitimme suurta luonnetta”

Ange Postecoglou

Valioliigan sunnuntain huippuottelu Arsenalin ja Tottenhamin välillä päättyi lopulta 2-2 tasatulokseen. Pistejako oli pelitapahtumiin huomioiden suhteellisen oikeutettu. Spurs-manageri, Ange Postecoglou kiitteli joukkueensa työetiikkaa.

Arsenal aloitti kuskin paikalla ottelun Tottenhamia vastaan. Kahden toistaiseksi tappiottoman joukkueen väliset tasoerot näyttivät alusta lähtien pieniltä, mutta isännät pystyivät kontrolloimaan pelin virtausta.

Ensimmäinen maali syntyi vajaan puolen tunnin kohdalla, kun Cristian Romero ohjasi laidalta tulleen keskityksen omaan verkkoon. Spurs heräsi selkeästi takaiskumaalin jälkeen ja Heung-min Son toi joukkueensa tasoihin vielä ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Tätä ennen David Raya oli esittänyt Tykkimiesten maalilla kaksi paraatipelastusta.

Toinen puoliaika käynnistyi jälleen Arsenalin hallinnalla ja joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Bukayo Sakan kylmänviileä viimeistely ei jättänyt Guglielmo Vicariolle minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Son toi kuitenkin vieraat jälleen tasoihin hetkeä myöhemmin, jonka myötä ottelu päättyi 2-2 tasatulokseen.

Tottenhamin käskyttäjä, Ange Postecoglou oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen.

– Tämä oli erinomainen esitys vaikeaa vastustajaa vastaan. Puolustimme erittäin hyvin ja osoitimme suurta luonnetta pysymällä vahvoina vaikeilla hetkillä.