Liverpool jatkoi vakuuttavaa menoaan West Hamia vastaan: “Nostimme tasoamme toisella puoliajalla”

Liverpool
Pixabay

Liverpool nousi Valioliigan toiselle sijalle kaadettuaan West Hamin vakuuttavin 3-1 lukemin. Redsin kesähankinta, Alexis Mac Allister kertoi mietteitään pelin jälkeen.

Huimaa alkukautta pelaava Liverpool jatkoi voittojen tiellä Valioliigassa, kun West Ham kaatui sunnuntaina Anfieldillä. Jurgen Kloppin valmentama Reds-poppoo aloitti pelin rytinällä ja sai palkinnon yritykselleen 16. minuutin kohdalla.

Kesän aikana siirtohuhujen kohteena ollut Mohamed Salah vei joukkueensa johtoon rangaistuspotkusta.

Ensimmäisten hetkien aikana täysin vastaanottajan roolissa ollut West Ham piristyi jakson loppua kohden. Useita tärkeitä maaleja viime aikoina tehnyt Jarred Bowen astui jälleen kerran esiin ja viimeisteli taukolukemiksi 1-1.

Joukkueiden välinen tasoero alkoi kuitenkin näkyä entistä selkeämmin toisella jaksolla. Liverpool meni lopulta menojaan ja otti arvokkaat pisteet Darwin Nunezin ja Diogo Jotan maalien myötä.

Pool nosti voittonsa myötä pistesaldonsa kuuteentoista ja nousi sarjan toiselle sijalle Manchester Cityn taakse.

Joukkueen keskikenttäpelaaja, Alexis Mac Allister oli hyvillä mielin taiston tauottua.

– Ensimmäinen jakso oli hieman vaikea, sille he (West Ham) ovat hyvä joukkue. Nostimme kuitenkin tasoamme toisella puoliajalla ja olimme hallitsevampi osapuoli.