Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Roma menetti johtonsa viime hetkillä: Mourinho arvosteli nurmen kuntoa: “Kuin kävelykatu tähän verrattuna”

Jose Mourinho
AOP

Roma-pomo Jose Mourinho onnittelee Torinoa vakaasta esityksestä sunnuntai-iltana pelatussa 1-1-tasapelissä. Special One ei ollut kuitenkaan tyytyväinen Stadio Olimpico di Torinon nurmen kuntoon.

Jose Mourinhon luotsaama AS Roma oli vain minuuttien päässä kolmannesta peräkkäisestä voitosta kaikki kilpailut huomioituna, ennen kuin Duvan Zapata viimeisteli myöhäisen maalin. Tasapelin myötä Roma on voittanut vain yhden viidestä pelaamastaan Serie A-ottelusta.

Romelu Lukaku, joka onnistui jälleen maalinteossa, oli lähellä nousta toistamiseen lyhen ajan sisään Roman sankariksi, avasi maalihanat reilun tunnin pelin jälkeen. Zapata kuitenkin viimeisteli loppulukemat viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Giallorossin manageri, Mourinho antoi kotijoukkueelle tunnustusta, mutta kritisoi samalla pelipaikkana toimineen Torinon Olympiastadionin nurmen kuntoa.

– Torinoa vastaan pelaaminen on erittäin vaikeaa, kuten mitä tahansa muutakin joukkuetta, joka pelaa samalla tyylillä.

– He käyttävät hienosti fyysisyyttään ja pitävät pelin intensiteetin korkealla. Tämä oli vaikea ottelu, josta suoriuduimme mielestäni hyvin. Heitä vastaan on todella haastavaa luoda tekopaikkoja.

– Tällainen kenttä. Sanotaan näin, etten enää kritisoi Stadio Olimpicon nurmen kuntoa, sillä se on kuin kävelykatu tähän verrattuna.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A