Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Newcastle saamassa loistavia uutisia – Tähtipelaaja sitoutumassa St. James’ Parkille

Newcastle United
Pixabay

Newcastle United on saanut loistavia uutisia. Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan siirtohuhujen kohteena ollut Bruno Guimaraes on päässyt seuran kanssa sopuun vuoteen 2028 ulottuvasta jatkosopimuksesta.

Bruno Guimaraesin ympärillä on riittänyt puhetta loistavan viime kauden jälkeen. Brasilian maajoukkuepelaaja yltyi hienoon iskuun ollen yksi Newcastle Unitedin menestyksen takuumiehistä.

Miehen hyvät otteet eivät jääneet huomaamatta muuallakaan ja pelaajaa linkitettiin muun muassa Real Madridiin ja FC Barcelonaan. Guimaraes vakuutteli aiemmin haluavansa jatkaa pelaamista St. James’ Parkilla, mutta miehen avoinna olleet sopimusneuvottelut jättivät kuitenkin paljon kysymysmerkkejä.

Nyt tilanteeseen ollaan saatu selvyys, ainakin jos Fabrizio Romanoa on uskominen.

Romano kirjoittaa, että Guimaraes on päässyt Newcastlen kanssa yhteisymmärrykseen vuoteen 2028 asti kestävästä diilistä, johon on kirjattu noin 100 miljoonan punnan arvoinen ulososto-optio.

Jos Romanon tiedot pitävät paikkaansa, on Guimaraesin jatko äärimmäisen tärkeä asia Magpiesin tulevaisuuden kannalta. Monipuolinen keskikenttäpelaaja pystyy operoimaan Eddie Howen alaisuudessa useammassa roolissa ja tekee kanssapelaajistaan huomattavasti parempia.

Guimaraes on tehnyt tällä kaudella kuuteen peliin yhden maalin ja antanut yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga