Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan tähtisikermälle jobinpostia – Jättihankinnan vamma osoittautui pelättyä vakavammaksi

Harvey Barnes Leicesterin paidassa.
AOP

Newcastle Unitedin tuore hankinta, Harvey Barnes saattaa joutua pahimmassa tapauksessa missaamaan koko jäljellä olevan kauden. Englantilainen kärsi vakavan jalkavamman viikonloppuna pelatussa Sheffield United-ottelussa.

Harvey Barnes, joka siirtyi Leicester Citystä lähes 40 miljoonan punnan arvoisella diilillä Newcastleen, aloitti vasta toisen kerran Magpiesin paidassa Valioliigassa Sheffield Unitedia vastaan. Barnes joutui kuitenkin jättämään ottelun kesken vain 12. minuutin jälkeen loukattuaan itseään.

Tuoreet arviot kertovat, että pelaaja saattaa joutua viettämään koko loppukauden sairastuvan puolella. Newcastlen manageri, Eddie Howe kommentoi Barnesin tilannetta 90minin mukaan seuraavasti:

– Kyseessä on vamma jalkaterän osassa juuri varpaan alapuolella. Hänen jalkansa on tutkittu, ja nyt odotamme asiantuntijan lausuntoa siitä, mitä seuraavaksi tehdään ja vaatiiko vamma leikkaushoitoa vai ei.

– Tämä on hyvin epätavallinen loukkaantuminen, joka ei johtunut taklauksesta. Hän yritti ottaa nopean spurtin ja satutti itseään.

– En voi antaa tässä vaiheessa tarkkaa toipumisaikataulua, mutta ikävä kyllä pelkäämme, että tämä on vakava vamma. Puhumme enemmänkin kuukausien kuin viikkojen poissaolosta. Tulemme antamaan hänelle kaiken hänen tarvitsemansa tuen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga