Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaluotsi myöntää: Europelit tuovat uudenlaisen haasteen – “Emme kykene tällä hetkellä…”

Roberto De Zerbi
AOP

Brighton kärsi viikonloppuna melkoisen tukkapöllyn, kun Aston Villa latoi taululle tylyt 6-1 lukemat. Seagullsin manageri, Roberto De Zerbi myöntää, että useammalla rintamalla taisteleminen on vaatinut veronsa.

Huikaisevasti viime kaudella esiintynyt Brighton aloitti kuluvan sesongin mollivoittoisesti, kun West Ham nappasi pisteet 2-1 voiton turvin. Tämän jälkeen Roberto De Zerbin miehistö kuitenkin ryhdistäytyi selkeästi ja otti täyden pistepotin Newcastlea, Manchester Unitedia ja Bournemouthia vastaan.

Viikonloppuna Aston Villa nuiji Brightonin nurmen pintaan peräti 6-1. Brighton-luotsi De Zerbi myöntää, että Moises Caicedon lähtö jätti suuren aukon joukkueen keskikentälle.

Italialaismanageri kertoo myös suoraan, että aiempaa tiiviimpi ottelutahti on näkynyt esityksissä negatiivisella tavalla. Brighton on mukana Eurooppa-liigassa, jonka ensimmäisestä pelistä tuloksena oli tappio AEK Ateenaa vastaan.

– Olemme olleet viime aikoina kovilla, mutta meidän täytyy olla rehellisiä. Menetimme erittäin tärkeän osan joukkueesta Caicedon lähdön myötä.

– Joudumme pelaamaan sen takia eri tavalla. Baleba (Carlos) pystyy pelaamaan samanlaisessa roolissa, muttei ole vielä valmis. Emme kykene tällä hetkellä pelaamaan korkealla tasolla kolmen päivän välein.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga