Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-hyökkääjä murskakritiikin kohteena: “Tulisi pudottaa avauskokoonpanosta”

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford on aloittanut kautensa vaisusti koko muun Manchester United-ryhmän tavoin. Viime kaudella huikeassa vireessä ollut englantilaishyökkääjä on tehnyt toistaiseksi vain yhden maalin seitsemässä valioliigaottelussa.

Marcus Rashford on ollut yksi Manchester Unitedin alkukauden suurimmista alisuorittajista. Englantilainen ei ole totuuden nimissä päässyt nauttimaan viime kauden kaltaisesta tarjoilusta, mutta mieheltä on silti lupa odottaa paljon nähtyä enemmän.

Asiantuntija, Stan Collymoren mukaan Erik ten Hagin tulisi harkita Rashfordin jättämistä kokoonpanon ulkopuolelle, jos tämän otteet eivät osoita parantumisen merkkejä.

– Rashford on surkeassa vireessä. Hän ei ole vielä saanut kauttaan käyntiin ja näyttää tällä hetkellä alakuloiselta. Nyt on jo selvää, että Rashford on mielialapelaaja. Hän puhaltaa välillä kuumaa ja välillä kylmää, eikä hänen pelissään ole juurikaan johdonmukaisuutta.

– Hän täyttää muutaman viikon päästä 26 vuotta, joten on hyvin epätodennäköistä, että hänen pelinsä muuttuu dramaattisesti. Hän on mitä on. Jos työskentelisin seurassa, neuvoisin ten Hagia odottamaana vielä muutaman pelin ajan. Jos muutosta ei tapahdu, hänet tulisi pudottaa avauskokoonpanosta.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga