Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ex-valioliigatähti ottaa kantaa Chelsean siirtopolitiikkaan: “Seurassa on liikaa kaaosta”

Chelsea
Pixabay

Chelsean alkukauden surkeat tulokset ovat herättäneet runsaasti parranpärinää. Entinen valioliigatähti, Joe Cole ottaa kantaa joukkueen tuoreisiin hankintoihin kohdistuneeseen kritiikkiin.

Viime kaudella syvällä kyntänyt Chelsea ei ole pystynyt muuttamaan kurssiaan myöskään Mauricio Pochettinon alaisuudessa. Argentiinalaismanageri, joka teki aiemmin hyvää työtä Tottenhamin peräsimessä, ei ole saanut joukkueesta revittyä parasta irti, vaikka pelaajamateriaalinsa puolesta Chelsean pitäisi kuulua Valioliigan kärkikastiin.

Todd Boehly poltti kesällä jälleen valtavat summat uusiin hankintoihin, mutta toistaiseksi ne eivät ole kantaneet hedelmää. Entinen valioliigapelaaja, Joe Cole ei kuitenkaan suostu pitämään Bluesin uusia hankintoja syntipukkeina.

– Kun joukkue on tappioputkessa, on tilanne uusille pelaajille erittäin hankala. Uskon, että Chelsea tarvitsee ison tuloksen tärkeästä ottelusta, jotta pelaajien itseluottamus nousisi.

– Luulen, että asioita on tarkasteltava jälkikäteen 18 kuukauden tai kahden vuoden kuluttua, koska seurassa on liikaa kaaosta, jotta pelaajia voitaisiin arvioida.

Cole kommentoi myös Chelsean tapaa tehdä erittäin pitkiä sopimuksia uusien pelaajien kanssa.

– Se voi olla hyvä ratkaisu siinä mielessä, että muiden seurojen on vaikeampi houkutella heitä riveihinsä. Kääntöpuolena on kuitenkin se, että jos pelaaja loukkaantuu tai ei pelaa, hänen arvonsa laskee huomattavasti, ja häntä on vaikeampi myydä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga