Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Zlatan Ibrahimovic sivaltaa entisen seuransa manageria: “Tottunut valmentamaan nuoria lupauksia”

Zlatan Ibrahimovic
AOP

Hiljattain uransa paketoinut ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic uskoo, ettei Manchester Unitedin valmentaja, Erik ten Hag osaa käsitellä joukkueen suuria egoja. ManU kohtaa tänään Mestarien liigassa huomattavasti kesällä vahvistuneen Galatasarayn.

Sysimustan alkukauden pelannut Manchester United pyrkii pesemään kasvojaan tiistaina, kun UCL:ssä vastaan asettuu Turkin jättiläinen Galatasaray. ManU on kotikentällään ennakkosuosikki, mutta helppoa ottelua tuskin lienee luvassa. Galan riveistä löytyy tätä nykyä muun muassa sellaisia pelaajia, kuten Mauro Icardi ja Wilfried Zaha.

Viikonloppuna Old Traffordilla kärsitty tappio Crystal Palacea vastaan kertoi myös omaa kieltään Unitedin nykyvireestä, eikä joukkueen terveystilanne ole edelleenkään parhaasta päästä.

Mittavalla urallaan myös ManU:a edustanut Zlatan Ibrahimovic uskoo Daily Mirrorin mukaan, että Red Devilsin ongelmat ovat kuitenkin tätä syvemmällä. Ruotsalainen ei ole vakuuttunut manageri Erik ten Hagin johtamistavoista.

– On suuri ero tulla Ajaxista Unitediin, kuten hän teki. Olen ollut molemmissa seuroissa ja niissä vallitsee erilainen kurinalaisuus. Ajax on lahjakkuuteen nojaava seura. Heillä ei ole suuria tähtiä.

– Tämä valmentaja on tottunut valmentamaan nuoria lupauksia. Unitedissa on erilainen mentaliteetti, enkä usko, että pelaajia voi kohdella samalla tavalla kuin Ajaxissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga