Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa todellinen titaanien taistelu! – Ancelotti: “Tämä on lohkon vaikein peli”

Carlo Ancelotti
AOP

Mestarien liigassa pelataan tiistaina todellinen herkkupala, kun Napoli ja Real Madrid iskevät yhteen Diego Armando Maradona Stadiumilla. Vierasjoukkueen manageri, Carlo Ancelotti povaa joukkueelleen vaikeaa iltapuhdetta.

Mestarien liigan C-lohkon kaksi jättiläistä Napoli ja Real Madrid kohtaavat tiistaina. Kumpikin joukkue aloitti UCL-urakkansa voitokkaasti. Napoli kaatoi Bragan vieraskentällä lukemin 1-2 ja Madrid nousi viime hetkillä voittoon Union Berliniä vastaan Jude Bellinghamin noustua joukkueensa sankariksi.

Lohkon kahden suurimman ennakkosuosikin kohtaamiseen lähdetään siis jännittävissä asetelmissa, kun panoksena on kärkipaikka. Los Blancosin käskyttäjä, Carlo Ancelotti, joka on luotsannut urallaan myös Napolia, odottaa Planet Sportin mukaan vaikeaa ottelua.

– Napoli on yksi Italian parhaista joukkueista. He ovat säilyttäneet rakenteensa uuden valmentajan Rudi Garcian alaisuudessa ja osoittavat korkeaa taitoa, yksilöllistä lahjakkuutta sekä sähköistävää ilmapiiriä, joka vie heitä eteenpäin.

– Omalta osaltani tämä on paluu menneisyyteen. Minulla oli myönteisiä hetkiä tuossa upeassa kaupungissa. Joitakin hyviä hetkiä, joitakin vähemmän hyviä. Tämä on lohkon vaikein peli.

Näiden kahden mahtiseuran ottelusta on lupa odottaa viihdyttävää kamppailua. Kumpikaan tuskin tyytyy pelkästään puolustamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga