Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

ManU-kapteeni lataa suorat sanat joukkueen tilanteesta: “Ongelmia on kaikkialla”

Manchester United
Unsplash

Bruno Fernandes ottaa kantaa Manchester Unitedin alkukauden ongelmiin. Portugalilaiskippari kehottaa koko  joukuetta kantamaan yhdessä vastuun huonoista tuloksista.

Manchester Unitedin pettymykset saivat jatkoa keskiviikkona, kun kaukana parhaastaan ollut Bayern München otti ManU:sta 4-3 kotivoiton. Numeroiden valossa englantilaiset olivat pelissä hyvin mukana, mutta totuuden nimissä on sanottava, että Bayern määritti kenttätapahtumia ottelun alkua lukuun ottamatta.

ManU:n tappiolle on etsitty yksittäisiä syntipukkeja mediassa, mutta joukkueen kapteeni, Bruno Fernandesin mukaan koko joukkueella on peiliin katsomisen paikka.

– Ongelmia on kaikkialla. Meidän täytyy olla tehokkaampia ja hyödyntää saamamme tilaisuudet. Koko joukkueen on myös osallistuttava puolustuspelaamiseen. Kaikkien 11 pelaajan. Meidän on oltava yhtenäisiä, jotta pystymme pitämään oman maalimme puhtaana. Tässä ei ole kyse pelkästään puolustajien suorituksista, vaan kaikkien on tehtävä osansa.

– Jos emme prässää riittävän tehokkaasti ylhäällä, annamme vastustajille liikaa tilaa. Joukkueet, kuten Bayern München osaavat käyttää sitä hyödykseen, sillä heiltä löytyy vahvoja ja nopeita pelaajia, jota ovat hyviä yksi- vastaan yksi tilanteissa. Meidän täytyy kehittää pelimme jokaista osa-aluetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga