Mestarien liiga

Arsenalille raju pettymys ja huonoja uutisia: “Ei olisi voinut sujua kovinkaan paljon huonommin”

Martin Keown

Arsenal kärsi todellisen shokkitappion Mestarien liigassa, kun RC Lens kaatoi Mikel Artetan miehistön 2-1 lukemien myötä. Tappiotakin pahemmaksi asiaksi Tykkimiesten kannalta saattaa muodostua Bukayo Sakan loukkaantuminen.

RC Lensin piti olla Arsenalille vain pelkkä suupala, mutta toisin kävi lontoolaisten hyvästä alusta huolimatta. Gabriel Jesus avasi maalihanat 14 minuutin jälkeen, mutta Adrien Thomasson toi kotijoukkueen tasoihin yhdeksän minuuttia myöhemmin. Tähtihyökkääjä Elye Wahi vei Lensin johtoon 69. minuutilla, eikä Arsenal pystynyt enää nousemaan rinnalle.

Lens johtaa lohkoa neljällä pisteellä ja Arsenal on toisena kolmella pisteellä. Arsenal sai pistemenetyksen lisäksi harmaita hiuksia Bukayo Sakan loukkaantumisen myötä. Englantilaistähti loukkasi itseään puolen tunnin kohdalla, eikä pystynyt jatkamaan ottelua.

Gunners-legenda, Martin Keown summasi pelin antia.

– Tämä ei ole maailmanloppu, mutta peli ei olisi voinut sujua kovinkaan paljon huonommin. Tulos on selkeä pettymys ja esitys jätti toivomisen varaa, jonka lisäksi Saka loukkaantui. Kaikki kunnia Lensille ottelun voittamisesta. Se, että PSV ja Sevilla päätyivät tasapeliin (lohkon muut joukkueet), on luultavasti hyvä asia Arsenalin kannalta, Keown tuumi Eurosportin mukaan.