Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Serie A:n huippuvahti aloittamassa neuvottelut jatkostaan

Mike Maignan
AOP

Mike Maignan on ollut pidemmän aikaa siirtohuhujen ympäröimänä. AC Milanin maalivahti on muun muassa Chelsean ja Paris Saint-Germainin tarkkailun alaisena. Milan pyrkii lähteiden mukaan kiinnittämään ranskalaisen uudella kontrahdilla.

AC Milan pyrkii raportoidusti kiinnittämään maalivahti Mike Maignanin uudella sopimuksella. Kaksi Euroopan jättiseuraa, Chelsea ja Paris Saint-Germain ovat osoittaneet kiinnostusta luotettavaa veräjänvartijaa kohtaan.

Milanin ja 26-vuotiaan Maignanin edustajien väliset neuvottelut on määrä aloittaa myöhemmin tässä kuussa. Rossoneri aikoo ESPN:n saamien tietojen mukaan tarjota Maignanille uutta viisivuotista diiliä. Maignan tienaa tällä hetkellä noin 2,8 miljoonaa euroa per kausi, mutta haluaa raporttien mukaan huomattavan palkankorotuksen.

Ranskalaismaalivahdin kerrotaan toivovan sopimusta, joka nostaisi hänet Euroopan parhaiten ansaitsevien maalivahtien, kuten Real Madridin Thibaut Courtoisin ja Barcelonan Marc-André ter Stegenin, rinnalle. Tämän myötä miehen palkkapyyntö saattaa nousta lähemmäs 7 miljoonan euroon.

Maignanin ensisijaisena toiveena kerrotaan olevan uran jatkaminen Serie A:ssa, mutta hän on edelleen Chelsean ja PSG:n tähtäimessä. Tässä mielessä italialaisilla alkaa olla pian kiire istua alas neuvottelupöytään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A