Serie A

Romalle helpotusta vaikeuksien keskellä: “Kausi on vielä pitkä”

Romelu Lukaku

AS Roma onnistui pesemään hieman kasvojaan sunnuntaina, kun Frosinone kaatui puhtaasti 2-0 lukemin. Giallorossin tähtihyökkääjä, Romelu Lukaku valoi uskoa tulevaan vaikean alkukauden keskellä.

AS Roma otti muutama päivä sitten rumasti käkättimeen Genoalta. Tappion myötä José Mourinhon työpaikan uskottiin olevan vaarassa, mutta portugalilaismanageri on saanut ainakin toistaiseksi jatkaa pestissään.

Roma sai hieman balsamia haavoilleen, kun joukkue kaatoi Frosinonen Stadio Olimpicolla 2-0. Piskuinen vierasjoukkue oli avausjaksolla hyvin pelissä mukana, mutta viimeiset ratkaisut jäivät puolittaisiksi.

Kotijoukkue vastasi ensimmäisen nelivitosen ainoasta maalista, kun Romelu Lukaku onnistui 21. minuutilla. Peli jatkui tasaisissa merkeissä myös toisella jaksolla. Lorenzo Pellegrini löi lopulta viimeisen naulan Frosinonen arkkuun.

Roman pelaajien kasvoilta paistoi helpotus voiton jälkeen, vaikka on selvää, että parannettavaa riittää vielä runsaasti. Maalinteossa onnistunut Lukaku puhui medialle taiston tauottua.

– Tämä on tärkeä voitto, johon vaadittiin paljon kovaa työtä ja tehokkuutta maalin edessä. Olemme vaikeassa tilanteessa, mutta kausi on vielä pitkä. Meidän on jatkettava pelaamista samalla tavalla.

Lähde: NDTV Sports