Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Betis-lupauksen matka jatkumassa muualla? – Real Madrid alkukauden sensaation kintereillä

Assane Diao
AOP

Real Madridin uutisoidaan tarkkailevan Real Betisissä lupaavia otteita esittäneen Assane Diaon otteita. Vasta 18-vuotias superlahjakkuus on lyönyt kaikki ällikällä ja tehnyt kahteen pelaamaansa La Liga-peliin yhtä monta maalia.

Real Betisin akatemiasta ponnistava Assane Diao on ollut La Ligan alkukauden suurimmista onnistujista. Äärettömän lahjakas espanjalainen on päässyt edustusjoukkueen mukaan kahdessa alkukauden ottelussa ja jälki on ollut välittömästi tuhoisaa.

Nuorukainen onnistui maalinteossa sekä Granadaa, että Valenciaa vastaan. Diao ehti debytoida myös Eurooppa-liigassa, kun Betis kohtasi Rangersin.

Senegalilaisille vanhemmille vuonna 2005 syntynyt Diao täytti vasta viime kuussa 18 vuotta, mutta Betis on seurannut häntä valmentaja Manuel Pellegrinin mukaan jo pidemmän aikaa.

– On selvää, että pidimme häntä vaihtoehtona tätä kautta ajatellen, näimme hänet preseasonilla ja myös harjoittelemassa joka päivä.

– Hänellä on paljon voimaa ja olen iloinen hänen tekemistään maaleista, vaikka pelin tempon kanssa olikin totuttelemista. Hän on epäilemättä pelaaja, jolla on suuri tulevaisuus.

Diao, joka kuuluu Espanjan alle 19-vuotiaiden maajoukkueen vakiokasvoihin, on Football Espanan saamien tietojen mukaan Real Madridin tarkkailun alaisena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga