Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: ManU-pelaaja haluaa lähteä tammikuussa – Edessä paluu tuttuun ympäristöön?

Jadon Sancho
AOP

Jadon Sancho haluaa siirtyä Manchester Unitedista takaisin Borussia Dortmundiin tammikuun siirtoikkunassa, lähteet kertovat. Englantilainen ei ole onnistunut taistelemaan tietään takaisin Unitedin pelaavaan kokoonpanoon.

Jadon Sanchon epäselvä tilanne ei osoita edelleenkään selkiytymisen merkkejä. Kuten hyvin tiedetään, pelaaja riitaantui aiemmin Erik ten Hagin kanssa, joka kritisoi tämän otteita harjoituskentällä.

Sancho kiisti voimakkaasti valmentajansa väitteet sosiaalisessa mediassa ja väitti tulleensa väärin kohdelluksi. Miehet eivät ole edelleenkään päässeet sopuun, vaikka Sanchoa on raportoidusti kehotettu pyytämään manageriltaan anteeksi.

Useamman saksalaisjoukkueen kerrotaan olevan lahjakkaan laitahyökkääjän kintereillä. 90minin tietojen perusteella Sancho haluaa siirtyä takaisin Borussia Dortmundiin, josta hän saapui Unitediin vuonna 2021.

Seuran ja pelaajan välit ovat säilyneet hyvinä Sanchon pelattua Dortmundissa neljän kauden ajan.

Tammikuun siirtoikkunan aikana ei yleensä nähdä jättimäisiä kauppoja, mutta lainasiirto Saksaan voisi olla yksi vaihtoehto. Dortmundissa Sancholle löytyisi käyttöä ja joukkue olisi todennäköisesti valmis ottamaan myös osittain vastuulleen tämän palkkakustannukset.

Tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella, mutta Sanchon polku Unitedissa näyttää loppuun kuljetulta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga