Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Cityn nuorelle lahjakkuudelle satelee kehuja: “Hänellä oli valtava vaikutus ottelun kulkuun”

Rico Lewis
AOP

RB Leipzig ja Manchester City ottivat yhteen Mestarien liigan G-lohkon ottelussa. Vierasjoukkue ei antanut saksalaisten yllättää itseään, vaan otti lopulta selkeän 1-3 voiton. Yksi taivaansinisten näkyvimmistä pelaajista oli vasta 18-vuotias Rico Lewis.

Viime kauden päätteeksi Mestarien liigan kannua ensimmäistä kertaa historiansa aikana nostanut Manchester City on aloittanut käynnissä olevan UCL-rupeaman kahdella voitolla. Belgradin Punainen Tähti kaatui avauskierroksella ja keskiviikkona oli Red Bull Leipzigin vuoro taipua Pep Guardiolan ryhmälle.

Cityn Rico Lewis, joka syötti Phil Fodenin tekemän avausmaalin Leipzigia vastaan, oli yksi kentän parhaista pelaajista. Vasta 18-vuotias superlupaus sai ottelun jälkeen Guardiolalta ansaitut kehut.

Citizensin entinen pelaaja, Michael Brown oli Guardiolan kanssa samoilla linjoilla.

– Kun Rico Lewis pääsee keskelle kenttää, hän hallitsee tapahtumia ja rytmittää peliä. Hänellä oli valtava vaikutus ottelun kulkuun, vaikka pelin aikana tehtiin paljon vaihtoja.

– Tämä oli häneltä todella hyvä esitys. Tämä oli vaikea paikka nousta esiin ja kyseessä oli Mestarien liigan ottelu, mutta hän näytti uskomattoman rauhalliselta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga