Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Old Traffordilla pelataan kovien panosten ottelu: “Tämä viikko on Unitedille elintärkeä”

Old Trafford
Pixabay

Manchester Unitedilla on tänään totiset paikat edessään, kun FC Kööpenhamina asettuu vastaan Mestarien liigassa. Vuoristoratamaista kautta pelaavalla ManU:lla ei ole enää varaa pistemenetyksiin pitääkseen jatkohaaveet elossa.

Mestarien liigan H-lohkon tilanne on kutkuttava ennen tiistain kierrosta. Saksan mahtiseura Bayern München pitää odotetusti kärkipaikkaa hallussaan voitettuaan molemmat ottelunsa. Galatasaray on toisena neljällä pisteellä ennen yhden pisteen kerännyttä FC Kööpenhaminaa.

Manchester United on kahden pelin jälkeen edelleen nollakerhossa, joten tiistaina Erik ten Hagin miehistöllä on vain yksi tavoite. Kööpenhamina saapuu Punaisten Paholaisten vieraaksi Old Traffordille, jonka yleisölle kelpaa ainoastaan voitto.

United-legendoihin lukeutuva Paul Scholes kertoi mietteitään ennen peliä.

– Tämä viikko on Unitedille elintärkeä. He ovat huolestuttavassa tilanteessa hävittyään ensimmäisen kierroksen kotipelinsä Galatasaraylle, Scholes tuumi Eurosportin mukaan.

Ten Hagin suojatit ovat ottaneet Valioliigassa kaksi voittoa putkeen, mutta Scholes ei kuitenkaan vakuuttunut joukkueen nykyvireestä.

– En ole varma, kuinka paljon he saivat itseluottamusta noista peleistä. Toisessa he joutuivat raapimaan pisteet (Brentfordia vastaan) ja lauantaina he voittivat joukkueen, jonka odotetaan putoavan Valioliigasta (Sheffield United).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga