Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaseuralle loistavia uutisia: Maalitykki pitkään jatkosopimukseen! – “Olen todella onnellinen”

Ollie Watkins
AOP

Aston Villa sai loistavia uutisia perjantaina, kun joukkueen ykköshyökkääjä, Ollie Watkins raapusti nimensä jatkosopimuspapereihin. Watkinsin on määrä jatkaa Villa Parkilla uuden kontrahtinsa myötä vuoteen 2028 asti.

Unai Emeryn valmentama Aston Villa sai vihdoin haluamansa, kun Ollie Watkins pääsi seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Englantilaishyökkääjä on ollut yksi Villan kantavista voimista viime kausina, jonka myötä hänen jatkopäätöksensä otetaan hyvillä mielin vastaan seuran sisällä.

Watkins kertoi Villan verkkosivuilla tunnelmistaan lyötyään nimensä papereihin.

– Olen todella onnellinen, Watkins tuumi. Minusta tuntuu, että tämä on minulle paras paikka pelata jalkapalloa. Minulla on täällä vielä paljon saavutettavaa, Watkins tuumi.

– Minulla on ollut erittäin hyvä yhteys faneihin siitä lähtien, kun saavuin tänne. Ensimmäisestä päivästä lähtien he ovat suhtautuneet minuun todella hyvin; meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta sellaista jalkapallo on. Seuran suunta on kaikkien nähtävillä, ja haluan olla osa sitä.

Watkins on löytänyt vireensä ensimmäisten pelien hakemisen jälkeen. Seitsemään otteluun on syntynyt komeat neljä maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga