Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Emiratesilla pelataan todellinen herkkupala! – Arsenal ja Manchester City iskevät yhteen

Emirates Stadium
Unplash

Valioliigassa pelataan sunnuntaina jättimäinen ottelu, kun Arsenal ja Manchester City iskevät yhteen. Kaksi huippujoukkuetta on sarjan kärkipäässä pisteen erolla toisiinsa.

Lähelle mestaruutta viime kaudella päässyt Arsenal on aloittanut kuluvan sesongin todella vakuuttavasti. Lukuisia muutoksia kesän aikana kokenut Gunners on pelannut totuttuun tapaan erittäin hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja tulosta on tullut mukavaan tahtiin.

Joukkue on toistaiseksi vielä ilman tappiota kotimaansa pääsarjassa, mutta Mestarien liigassa tuli kylmää vettä niskaan, kun RC Lens otti yllätysvoiton.

Manchester City hyytyi edellisellä valioliigakierroksella 1-2 tappioon Wolverhamptonia vastaan ja toinen peräkkäinen häviö olisi Pep Guardiolan miehistön ylpeydelle kova kolaus.

Citizens on voittanut alkukaudella pelejä joutumatta laittamaan isointa vaihdetta silmään. Wolves-tappio saattaakin toimia oikeanlaisena herätyksenä, johon City tulee todennäköisesti reagoimaan tutulla tavalla.

Arsenalin ja Cityn viisi edellistä kamppailua ovat sujuneet manchesterilaisten komennossa. Sinisillä on näistä kohtaamisista neljä voittoa, tosin Arsenal vei edellisen kohtaamisen nimiinsä Community Shieldissä.

Joukkueiden materiaali on Valioliigan parhaimmistoa ja erot ovat todella pieniä. Rodrin ja Kevin De Bruynen poissaolot ovat kovia iskuja Citylle, mutta Guardiolalla riittää laatua rosterissaan.

Arsenalin kannalta suurin huomio kiinnittyy Bukayo Sakan tilanteeseen. Jos englantilaishyökkääjä on pelikuntoinen, saattaa se tuoda Tykkimiehille pienimuotoisen etulyöntiaseman.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga