Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Asiantuntija kommentoi Liverpoolin mestaruussaumoja: “Heillä olisi mahdollisuudet”

Gary Neville
AOP

Declan Rice on aloittanut vahvasti Arsenalin paidassa. Asiantuntija, Gary Nevillen mukaan Liverpool voisi taistella Valioliigan mestaruudesta, jos Rice olisi päättänyt siirtyä Merseysidelle.

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina todellinen titaanien taisto, kun Arsenal ja Manchester City mittelivät paremmuudestaan. Tasainen ottelu päättyi lopulta Arsenalin 1-0 voittoon Gabriel Martinellin maalin myötä.

Yksi pelin parhaista pelaajista oli Gunnersin keskikentällä täydet minuutit urakoinut Declan Rice, joka rytmitti taitavasti joukkueensa peliä.

Rice, jonka kintereillä oli kesällä lähes kaikki Valioliigan suurseurat, on pelannut niin hyvin uuden työnantajansa alaisuudessa, ettei kukaan enää puhu hänestä maksetusta siirtosummasta.

Valioliiga-asiantuntija, Gary Neville uskoo TBR Footballin mukaan, että jos Rice olisi valinnut Arsenalin sijaan Liverpoolin, voisi Jürgen Kloppin miehistö taistella tällä kaudella pokaaleista.

– Liverpoolin pelaamisessa on paljon hyviä elementtejä. Heillä on erinomainen maalivahti (Alisson Becker), joka mielestäni pitää heidät monissa otteluissa mukana. Ja heillä on hyökkääjä (Mohamed Salah), joka pystyy tekemään maaleja, paljon maaleja. Koko heidän hyökkäyslinjansa on todella laadukas.

– En ole varma kuitenkaan siitä, että onko heillä riittävästi tasapainoa keskikentällään. Jos Rice pelaisi joukkueessa heillä olisi mahdollisuudet taistella mestaruudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga