Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pystyykö ManU:n jättihankinta nousemaan omalle tasolleen? – “Hänen on hillittävä hermonsa”

Andre Onana
AOP

Valioliiga-asiantuntija, Rio Ferdinand ottaa kantaa Andre Onanan otteisiin Manchester Unitedin tolppien välissä. Ferdinand uskoo kamerunilaisen ymmärtävän, että jotain on tapahduttava.

Manchester United hankki Andre Onanan kesällä riveihinsä valtavien odotusten saattelemana. Kamerunilaismaalivahti saapui korvaamaan lähtöpassit saanutta David de Geaa, joka varjeli United-maalia yli kymmenen vuoden ajan.

Onana on tehnyt vaikutuksen pelirohkeudellaan ja ottanut muutamia maailmanluokan torjuntoja. Näiden vastapainoksi mieheltä on kuitenkin nähty useampia helppoja virheitä, aivan kuten edeltäjältään viime kauden aikana.

Viikonloppuna pelatussa Brentford-ottelussa Onana päästi jälleen taakseen helpon laukauksen. Miehen onneksi United pystyi kuitenkin lopulta nousemaan pelin voittoon.

Valioliiga-asiantuntija ja entinen ManU-puolustaja, Rio Ferdinand uskoo Onanan tietävän, ettei nähdyn kaltaisilla esityksillä pötkitä pitkälle.

– Hänen olisi pitänyt torjua se laukaus (Brentord-ottelussa). Harjoituksissa hän varmasti torjuu tuollaisia vetoja jokaisena päivänä. Hermot ovat koetuksella sattuneiden virheiden jälkeen. Moni epäilee, että pystyykö hän palaamaan tasolleen.

– Olin mukana, kun de Gea liittyi seuraan. Hän oli nuorempi kuin Onana, mutta hänkään ei aloittanut hyvin. Onana varmasti ymmärtää, ettei hänen suorituksensa ole olleet riittävän hyviä hänen itsensä tai seuran kannalta. Hänen on hillittävä hermonsa.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga