Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Jääkö supertähden siirto Englantiin haaveeksi? – “Hän on maailmanluokan pelaaja, muttei Cityn pelaaja”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappen tulevaisuus on yksi urheilumaailman suosituimmista kestopuheenaiheista. PSG:n Ranskalaishyökkääjää on linkitetty muun muassa Manchester Cityn paitaan, mutta Marcel Desailly ei näe hänen sopivan Pep Guardiolan palettiin.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Paris Saint-Germainin ranskalaishyökkääjä, Kylian Mbappe ilmoitti aiemmin, ettei aio jatkaa ensi kesänä päättyvää sopimustaan. Miehen uskottiin olevan siirtyvän alkaneen kauden kynnyksellä Real Madridiin, mutta kaupat eivät ikinä toteutuneet.

PSG yrittää varmasti kaikin keinoin saada Mbappen allekirjoittamaan uuden kontrahdin, jottei häntä menetettäisi ilman siirtokorvausta.

Mbappea linkitettiin Madridin lisäksi aiemmin muun muassa myös Manchester Cityyn.

Entinen Ranskan maajoukkuepelaaja, Marcel Desailly ei usko Goalin mukaan hyökkääjän ominaisuuksien tukevan Citizensin pelitapaa.

– Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta en usko, että Mbappea on tarkoitettu pelaamaan Cityssä. Siellä on liikaa kurinalaisuutta. Ranskassa sanomme, että Cityn pelitapa ei jätä paljon tilaa yksilöille. Heidän syöttelyyn perustuva pelitapansa ei oikein sovellu pelaajille, jotka haluavat haastaa puolustajia. He syöttävät ja liikkuvat.

– (Bernardo) Silvalla ja (Jack) Grealishilla on molemmilla kyky pelata kymppipaikalla, mutta (Pep) Guardiolan filosofia on tappanut sen. Hän haluaa, että pysyvät omalla puolellaan ja syöttävät nopeasti pallon saatuaan. Mbappe ei tee sitä. Hän haluaa tehdä ratkaisevan eron kentällä. Hän on maailmanluokan pelaaja, muttei Cityn pelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat