Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Topparilegenda povaa ensi viikonlopulle todellista yllätystulosta: “Tätä on Valioliigan kauneus”

Stamford Bridge
Pixabay

Chelseaa omalla pelaajaurallaan edustanut Marcel Desailly luottaa entisen seuransa mahdollisuuksiin viikonlopun huippukamppailussa Arsenalia vastaan. Joukkueet iskevät yhteen sunnuntaina Stamford Bridgellä.

Masentavasti kautensa aloittanut Chelsea on saanut viime viikkojen aikana hieman oikaistua kurssiaan, kun joukkue otti ennen maajoukkuetaukoa peräkkäiset voitot Fulhamista ja Burnleysta. Kyseessä oli ensimmäinen kerta maaliskuun jälkeen, kun Blues on pystynyt voittamaan kaksi peräkkäistä valioliigapeliä.

Ensi viikonloppuna sinisillä on kuitenkin edessä täysin eri kokoluokan haaste, kun vastaan asettuu sarjan jaetulla kärkipaikalla oleva Arsenal. Entinen Blues-puolustaja, Marcel Desailly uskoo kaikesta huolimatta Mauricio Pochettinon miehistön mahdollisuuksiin.

– Oma veikkaukseni on, että Chelsea voittaa 3-1. Miksi ei? Tätä on Valioliigan kauneus. Heti, kun joukkue on henkisesti heikentynyt, eikä ole valmis pelien intensiteettiin, häviön todennäköisyys kasvaa.

– Kun Arsenalin pelaajat saapuvat Chelsean stadionille, he saattavat ajatella, että heillä on edessään helpompi tehtävä kuin Tottenhamia, Manchester Cityä tai Manchester Unitedia vastaan.

– Tämän myötä heidän valmistautumistasonsa laskee automaattisesti. Tällaisilla stadioneilla pelaaminen valmistaa pelaajat hurjaan taisteluun.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga