Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranskan sisäministeriltä kovia syytöksiä Karim Benzeman suuntaan: “Kuten kaikki tiedämme…”

Karim Benzema
AOP

Karim Benzema on joutunut rajujen syytösten kohteeksi. Saudi Pro Leaguessa pelaavaa Al-Ittihadia edustava maaliruisku ilmaisi hiljattain huolensa palestiinalaisten ja Gazan kaistan asukkaiden turvallisuuden puolesta.

Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin syyttää saudiseura Al-Ittihadin hyökkääjää Karim Benzemaa yhteyksistä Muslimiveljeskuntaan, islamistiseen herätysliikkeeseen, josta terrorijärjestö Hamas syntyi vuonna 1987.

– Karim Benzemalla on pahamaineiset yhteydet Muslimiveljeskuntaan, kuten kaikki tiedämme, Darmanin totesi Terran mukaan.

Ranskalaisministerin syytös tuli sen jälkeen, kun Benzema oli julkisesti osoittanut tukensa Palestiinalle ja Gazan kaistan asukkaille. Hyökkääjä otti sotaan kantaa sosiaalisen median tilillään ja osoitti tukensa pommitusten uhreja kohtaan.

– Rukoilemme Gazan asukkaiden puolesta, jotka ovat jälleen kerran joutuneet näiden epäoikeudenmukaisten pommitusten uhreiksi, jotka eivät säästä naisia eivätkä lapsia, Benzema kirjoitti aiemmin tällä viikolla.

Maajoukkueuransa paketoinut Benzema valittiin seurasiirtonsa jälkeen välittömästi Al-Ittihadin uudeksi kapteeniksi. Henkilökohtaisella tasolla peli on kulkenut kohtuullisesti, sillä ranskalainen on tehnyt seitsemään peliin kolme maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä. Hyökkääjän on määrä palata tositoimiin jälleen perjantaina, kun Al-Ittihad saa vastaansa Al-Taawonin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut