Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ruotsalaislupaus katosi jäljettömiin: “Jotkut luulivat, että minut oli kidnapattu”

Emil Roback
AOP

IFK Norrköpingiä lainasopimuksen turvin edustava Emil Roback on joutunut poikkeuksellisen uutisoinnin kohteeksi. AC Milanin sopimuspelaaja jätti saapumatta ruotsalaisseuran harjoituksiin ja katosi parin viikon ajaksi. Miehen pelättiin joutuneen rikoksen uhriksi.

Allsvenskanissa pelaavaa IFK Norrköpingiä lainasopimuksen turvin edustava Emil Roback aiheutti kotimaassaan pienimuotoisen kohun katoamalla seuran tietämättömiin. Robackin olinpaikasta ei ollut kenelläkään seuran sisällä pienintäkään arvoitusta, jonka myötä hänestä ehdittiin huolestua.

AC Milanista maaliskuussa lainadiilillä saapunut Roback palasi lopulta Norrköpingin vahvuuteen. Nuorukainen kertoo nyt mistä hänen katoamisessaan oli kyse.

– Tunsin, etten ollut henkisesti kunnossa ja vetäydyin omiin oloihini. Tiedän tietenkin, ettei se ollut paras mahdollinen teko näissä olosuhteissa, mutta niin kävi. Se ei tietenkään ollut hauskaa minullekaan. Ymmärrän, että ihmiset luulivat, että olin kadonnut, joka oli osittain myös totta.

– Monet ihmiset ottivat minuun yhteyttä kysyäkseen, olenko kunnossa, ja jotkut jopa luulivat, että minut oli kidnapattu. En ole koskaan ennen tuntenut mitään tällaista. Se oli kenties masennusta.

– Nyt voin kuitenkin paremmin. Olen palannut ja yritän tehdä kaikkeni noustakseni korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Minulla on edelleen suuria tavoitteita jalkapallossa.

Lähde: Football-Italia

Muokattu klo 20:05. Roback siirtyi Norrköpingiin maaliskuussa, eikä marraskuussa, kuten uutisessa virheellisesti kerrottiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut