Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin maalivahtitilanne herättää edelleen hämmennystä: “Käsittely on pelaajien vastuulla”

Aaron Ramsdale
AOP

Arsenalin maalivahti, Aaron Ramsdale on joutunut tällä kaudella uuteen tilanteeseen. Useamman vuoden Gunnersin maalia vartioinut englantilainen on pudonnut joukkueen hierarkiassa David Rayan taakse. Ramsdale myöntää, ettei tilanne ole helpoimmasta päästä.

Aaron Ramsdale vartioi Valioliigan ensimmäisillä kierroksilla tuttuun tapaan lontoolaisten maalia, mutta kaikki on muuttunut edellisillä kierroksilla.

Kesän siirtoikkunan aikana Emiratesille Brentfordista saapunut David Raya on noussut joukkueen aloittavaksi maalivahdiksi, jonka myötä Ramsdale on löytänyt itsensä vaihtopenkiltä.

Englantilainen myöntää Eurosportin mukaan, että tilannetta on toisinaan vaikea käsitellä, mutta vakuuttaa samalla, että välit Rayan kanssa ovat täysin kunnossa.

– On maalilla sitten minä tai David, meidän täytyy keskittyä itse peliin. Siitä huolimatta tilanne tuntuu hieman oudolta. Manageri tekee päätökset ja niiden käsittely on meidän pelaajien vastuulla.

– Työskentelemme toistemme kanssa kolme tai neljä tuntia päivässä. Maalivahtiryhmään kuuluu neljä tai viisi henkilöä, joten kaikki olisi vaikeaa, jos emme tulisi toimeen. Teemme yhteistyötä ammattimaisesti ja työnnämme toisiamme eteenpäin harjoituksissa.

– Välillä on päiviä, jolloin olen alamaissa tilanteen takia, mutta silloin hän (Raya) kannustaa minua. Tekisin samoin hänen asemassaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga