Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigatähti pitkään jatkosopimukseen! – De Zerbin miehistölle loistavia uutisia!

Brighton
Pixabay

Roberto De Zerbin valmentama Brighton sai loistavia uutisia, kun tähtipelaaja, Kaoru Mitoma päätti allekirjoittaa joukkueen kanssa jatkosopimuksen. Miehen uusi kontrahti ulottuu vuoteen 2027 saakka.

Kaoru Mitoma on allekirjoittanut Brightonin kanssa uuden pitkäaikaisen sopimuksen, joka ulottuu kesäkuuhun 2027 asti. Seagullsin päävalmentaja Roberto De Zerbi otti uutiset ilolla vastaan:

– Tämä on hieno uutinen. Kaoru lukeutuu tärkeimpien pelaajiemme joukkoon.

Seuran tekninen johtaja David Weir oli De Zerbin kanssa samoilla linjoilla.

– Se, että Kaorun tasoinen pelaaja sitoutuu tänne pitkällä sopimuksella, on fantastinen uutinen. Kaoru sopeutui Valioliigaan viime kaudella, ja hänestä on nopeasti tullut yksi tärkeimmistä pelaajistamme. Hänen menestyksensä on myös osoitus niiden tahojen työstä, joilla on ollut rooli hänen rekrytoinnissaan.

– Hän sai tärkeää kokemusta pelatessaan lainalla, jonka jälkeen hänestä on lopulta tullut iso osa ykkösjoukkueen miehistöä. Hän on vastannut odotuksiin. Olen varma, että kannattajat ottavat uutisen hänen jatkostaan ilolla vastaan.

Mitoma on toistaiseksi pelannut Albionin paidassa yhteensä 52 ottelua, joissa on syntynyt 13 maalia ja 12 maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga