Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle ja Juventus Manchester City-pelaajan kintereillä

Kalvin Phillips
AOP

Kalvin Phillipsin ympärillä riittää puhetta ennen tammikuun siirtoikkunaa. Tuoreet raportit kertovat, että Newcastle United ja Juventus ovat kiinnostuneita Manchester Cityn keskikenttäpelaajasta.

Manchester City teki selväksi viime kauden jälkeen, että Kalvin Phillipsillä on vapaus etsiä itselleen uutta työnantajaa. Englannin maajoukkuepelaaja päätti silti jatkaa Etihadilla taistellakseen paikasta taivaansinisten avauskokoonpanossa.

Toistaiseksi mikään ei ole kuitenkaan muuttunut Phillipsin kohdalla ja hän on kuluttanut vaihtopenkkiä tuttuun tapaan.

Mies myönsi hiljattain, että jos muutosta ei ole tapahtumassa lähiaikoina, on hänen mietittävä tarkasti seuraavaa liikettään.

Eurosportin saamien tietojen Newcastle United, joka on jo aiemmin ollut Phillipsin kintereillä, pitää pelaajan tilannetta tarkasti silmällä. Magpiesin tuore hankinta, Sandro Tonali on vedonlyöntiepäilyjen kohteena ja häntä saattaa odottaa tuntuva pelikielto. Phillipsin uskotaan pystyvän täyttämään Tonalin jättämän aukon St. James’ Parkilla.

Toinen entiseen Leeds-tähteen linkitetyistä seuroista on Serie A:ssa pelaava Juventus. Italialaisjoukkuetta edustavalle Nicolo Fagiolille määrättiin 7 kuukauden pelikielto, jonka myötä lisävahvistuksille saattaa olla tarvetta.

Phillipsin kannalta siirto muihin maisemiin olisi hyvä asia. Etenkin ensi kesänä pelattavia EM-kisoja silmällä pitäen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset