Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Argentiinan MM-kultamitalistille kahden vuoden pelikielto dopingrikkeen takia!

Papu Gomez
AOP

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Papu Gomez on jäänyt raporttien mukaan kiinni kielletyistä aineista. Hiljattain Serie A:ssa pelaavan Monzan paitaan siirtyneelle laitahyökkääjälle mätkäistiin kahden vuoden mittainen kilpailukielto.

Atalantan paidassa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Papu Gomez on joutunut ongelmiin. 35-vuotias laitahyökkääjä on antanut lähteiden mukaan positiivisen dopingnäytteen. Gomez, joka pelasi kaksi edellistä kautta Sevillan paidassa, jäi viime kauden päätteeksi ilman sopimusta.

Argentiinalaistaituri oli kuukauden päivät ilman työnantajaa, kunnes Silvio Berlusconin omistama AC Monza nappasi hänet riveihinsä syyskuun lopulla. Vastuu uudessa joukkueessa jäi kuitenkin vähäiseksi Gomezin kellotettua vain jämäminuutteja kahdessa Serie A-pelissä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että miehen pelit Monzan paidassa ovat pelattu, sillä Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan argentiinalaismaestrolle on määrätty kahden vuoden mittainen pelikielto.

Gomez aloitti peliuransa kotimaansa sarjoissa ja siirtyi Eurooppaan vuonna 2010. Mies ehti edustaa Cataniaa ja Metalist Harkovaa ennen siirtymistään Atalantaan.

Gomez on ollut viime vuosina tuttu näky Argentiinan maajoukkueessa. Pelaaja oli osa sekä Copa American, että maailmanmestaruuden voittanutta Albicelesten miehistöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A