Serie A

AS Roma voittoon vaikeuksien jälkeen – Mourinho katseli punaista!

José Mourinho

AS Roma ja AC Monza ottivat toisistaan mittaa sunnuntain ensimmäisessä Serie A-kamppailussa. Peli päättyi Giallorossin 1-0 voittoon Stephan El Shaarawyn onnistuttua varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Roma-manageri, José Mourinho katseli jälleen kerran punaista.

AS Roma otti kolmannen voittonsa putkeen Serie A:ssa, kun Monza taipui Stadio Olimpicolla lukemin 1-0.

Sitkeästi vastaan taistellut Monza ei kuitenkaan antanut mitään ilmaiseksi ja pystyi laittamaan isännät koville, siitä huolimatta, että Danilo D’Ambrosio lensi toisen keltaisen korttinsa myötä pihalle jo ensimmäisellä puoliajalla.

Roma joutui tehdä täyden päivätyön voittonsa eteen ja vasta Stephan El Shaarawyn varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla syntynyt osuma ratkaisi ottelun.

José Mourinho, joka eli jälleen tunteella läpi kamppailun, katseli punaista korttia lisäajalla. Portugalilainen elehti Monzan valmennuksen suuntaan voimakkaasti.

– Tein joitakin eleitä, mutta en sanonut mitään loukkaavaa, Mourinho kertoi Daily Starin mukaan.

– Tein sen siksi, että viime kaudella, jotkut lahjakkaat, mutta kokemattomat ihmiset sanoivat meistä ilkeitä asioita.

– Tänään ainoa osapuoli, joka yritti vaikuttaa tuomarin päätöksiin, oli Monza. He ovat silti hyvä joukkue, eivätkä he olisi ansainneet hävitä tätä ottelua.