Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Liverpool tarkkailee rooliinsa turhautuneen bundesliigatähden tilannetta

Jamal Musiala
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan kiinnostunut Bayern Münchenissä pelaavasta Jamal Musialasta. Saksalaistaituri on raporttien mukaan turhautunut siihen, ettei Thomas Tuchelilta ole irronnut vakituista paikkaa joukkueen avauskokoonpanossa.

Liverpool vahvistui kesällä tuntuvasti uusilla pelaajilla ja joukkueen kausi on lähtenyt positiivisissa merkeissä liikkeelle. Viikonloppuna irronnut voitto Evertonista jatkoi Redsin hyvää virettä ja vankisti ryhmän asemia Valioliigan neljän parhaan joukossa.

Jürgen Kloppin suojattien pelaaminen on toiminut mallikkaasti ja varsinkin keskikenttä on kokenut todellisen evoluution viime kauteen verrattuna.

Alexis Mac Allister ja Dominik Szoboszlai ovat tuoneet uuden ulottuvuuden joukkueen pelaamiseen, mutta Redsin kerrotaan olevan edelleen halukas vahvistamaan keskikaistaansa.

Viime aikoina esiin on noussut erittäin mielenkiintoinen nimi, sillä Bayern Müncheniä edustava Jamal Musiala on 90minin mukaan kyllästynyt rooliinsa Allianz Arenalla. Redsin kerrotaan pitävän pelaajan tilannetta tarkalla silmällä.

Musiala, 20, on nuoresta iästään huolimatta kokenut bundesliigapelaaja ja otti etenkin viime kauden loppua kohden suurta roolia Bayernin miehistössä.

Usein Jude Bellinghamiin verrattua Musialaa pidetään yhtenä oman ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga