Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean tähtikaksikon palautumisaika jäi todella lyhyeksi: “Te olisitte tappaneet minut”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsea ja Arsenal kohtasivat lauantaina Stamford Bridgellä pelatussa huippuottelussa. Chelsean tähtikaksikko, Enzo Fernandez ja Moises Caicedo olivat Bluesin avauskokoonpanossa lyhyestä lepoajasta huolimatta. Mauricio Pochettino perustelee peluutuspäätöstään.

Chelsean tähtiduo, Enzo Fernandez ja Moises Caicedo olivat tuttuun tapaan maajoukkueidensa mukana tauon aikana ja palasivat Englantiin vasta keskiviikkona Etelä-Amerikasta. Palautumisaika pitkän lennon jälkeen jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi, sillä molemmat olivat Chelsean avauskokoonpanossa lauantain huippuottelussa Arsenalia vastaan.

Bluesin päävalmentaja, Mauricio Pochettino perustelee valintojaan.

– On hullua, että pelaajat palaavat mukaamme keskiviikkona Etelä-Amerikasta ja pelaavat lauantaina, Pochettino kertoi Goalin mukaan.

– Jos olisin antanut heidän levätä, omistajat olisivat tappaneet minut, kuten tekin (media). Enzo ja Caicedo saapuivat mukaamme pelattuaan kaksi ottelua maajoukkueissa. He eivät olleet tuoreita, mutta ovat tärkeitä pelaajia joukkueellemme.

– Tuollaisen matkan jälkeen ei ole helppoa tulla mukaan. Toivon, että he voivat nyt palautua, harjoitella ja nousta parhaalle tasolleen viikon sisällä.

Tuhlattavaksi asti palautumisaikaa ei ole luvassa, sillä Chelsea pelaa seuraavan ottelunsa jo perjantaina, kun vastaan asettuu Brentford.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga