Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Saudiseura suunnittelee käsittämätöntä tarjousta Real Madrid-tähdestä!

Vinicius Jr
AOP

Real Madridin tähtihyökkääjä, Vinicius Junior on noussut viime vuosien aikana maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. Brasilian maajoukkuemiehen sopimus on eri lähteiden mukaan voimassa vielä neljän vuoden ajan. Saudiarabialaisseura Al-Ahli koittaa houkutella pelaajaa riveihinsä.

Vinicius Junior on nostanut parin viime vuoden aikana profiiliaan valtavasti. Karim Benzeman lähdön jälkeen Viniciuksen rooli Real Madridin hyökkäyspelaamisessa on korostunut valtavasti ja brassi on vastannut huutoon komealla tavalla.

Vuonna 2018 kotimaansa liigassa pelaavasta Flamengosta Santiago Bernabeulle siirtynyt Vinicius on mättänyt Los Blancosin paidassa tehoja hurjalla tahdilla ja kehittynyt yhdeksi maailman parhaista hyökkäyspään pelaajista.

Miehen nykyisen sopimuksen pituudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta lähteet kertovat hänen kontrahtinsa ulottuvan vuoden 2027 kesään asti. Saudi Pro Leaguessa pelaava Al-Ahli ei ole tästä huolimatta luopunut toivosta ja tavoittelee Viniciusta vahvuuteensa Football Espanan mukaan peräti 200 miljoonan euron vuosipalkalla.

Poskettomasta tarjouksesta huolimatta kaupat näyttävät erittäin epätodennäköiseltä, sillä 23-vuotias brassitähti on puhjennut toden teolla kukkaan Carlo Ancelottin alaisuudessa. Juuri tällä hetkellä mikään ei puhu siirron toteutumisen puolesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga