Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligassa luvassa todellinen herkkupala! – Siipirikkoinen Barcelona kohtaa Real Madridin

Jalkapallo
Pexels

La Ligassa nähdään lauantaina todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun FC Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen. Titaanien taistoon lähdetään tälläkin kertaa mielenkiintoisista asetelmista, mutta Barcan loukkaantumishuolet kääntävät asetelmia Madridin hyväksi.

Lauantaina pelataan yksi Euroopan suurimmista otteluista, kun FC Barcelona ja Real Madrid asetelevat Estadi Luis Lluis Companysin nurmelle. Kyseessä on La Ligan alkukauden odotetuin ottelu ja paineet ovat sen mukaiset.

Real pitää kirjoitushetkellä sarjan kärkipaikkaa hallussaan voitettuaan kymmenestä pelaamastaan ottelusta kahdeksan. Ainoa tappio toistaiseksi tuli Atletico Madridin käsittelyssä, mutta tuon pelin jälkeen Los Blancosin pelaaminen on jälleen ollut uomissaan.

Käsittämättömässä vireessä oleva Jude Bellingham on mättänyt maaleja liukuhihnalta ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut paikoitellen täysin omassa luokassaan.

Barca on sarjan kolmantena pisteen madridilaisia perässä. Xavi Hernandezin suojatit ovat toistaiseksi pelanneet tappioitta kotimaansa kentillä, mutta viikonloppuna haaste on äärimmäisen kova.

Blaugrana on kärsinyt lukemattomista loukkaantumisista, kun muun muassa Jules Kounde, Frenkie De Jong ja Robert Lewandowski ovat kärsineet eri asteisista vammoista. Barcalla onkin täysin työ saada parsittua paras mahdollinen miehistö jalkeille ennen lauantain peliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga