Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Entinen Liverpool-tähti ongelmissa – Väitetään käyneen käsiksi valmentajaansa

Jalkapallokenttä
Unsplash

Raskan liigassa pelaavaa Montpellieriä nykyisin edustava Mamadou Sakho on asetettu raporttien mukaan sivuun seuran toiminnasta. Sakhon kerrotaan käyneen harjoitusten aikana käsiksi joukkueen valmentajaan, Michel Der Sakarianiin ja paiskaneen tämän maahan.

Entinen Liverpoolin puolustaja, Mamadou Sakho on joutunut vaikeuksiin. Ligue 1:ssä pelaavaa Montpellieriä tätä nykyä edustava Sakho on lähteiden mukaan jätetty toistaiseksi sivuun joukkueen toiminnasta.

Sakho hermostui Daily Mailin mukaan tiistain harjoituksissa joukkueen päävalmentajalle, Michel Der Sakarianille ja heitti tämän raivon vallassa nurmen pintaan. 33-vuotiaan Sakhon kerrotaan olevan nyt vaarassa menettää työpaikkansa seuran harkitessa jatkotoimenpiteitä.

Pelaaja on edustanut Montpellieriä vuodesta 2021 lähtien pitkän valioliigarupeaman jälkeen, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että hänen pelinsä ranskalaisseurassa on pelattu.

Sakho tai Der Sakarian eivät ole toistaiseksi kommentoineet harjoituskentän tapahtumia julkisesti, mutta kaiken kerrotaan saaneen alkunsa pelaajaan kohdistuneesta rikkeestä.

Sakho lähti raporttien mukaan kävelemään harjoituksista saatuaan iskun jalkaansa. Der Sakarian luonnollisesti pyrki puuttumaan peliin, jonka jälkeen kaksikon välillä nähtiin yhteenotto. Seuran uutisoidaan aloittaneen tapahtumista sisäisen tutkinnan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat