Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigaseura todellisten huippunimien perässä! – Tähtipelaajaa odottaa pitkä pelikielto

Newcastle United
Pixabay

Newcastle Unitedin kerrotaan pitävän verkkonsa vesillä tammikuun siirtoikkunaa ajatellen. Sandro Tonalin todennäköiseltä näyttävä pelikielto saattaa pakottaa Magpiesin tekemään uusia hankintoja keskikentälleen. Esiin on noussut viime päivinä mielenkiintoisia nimiä.

Italiaa ravistelevan vedonlyöntiskandaalin tutkinnat ovat edelleen käynnissä. Tapauksella tulee olemaan kauaskantoisia seurauksia, kun lisää epäilyjä paljastuu jatkuvalla syötöllä. Muun muassa Juventusta edustava Nicolo Fagioli määrättiin 7 kuukauden pelikieltoon.

Serie A:n taakseen kesällä jättäneen Sandro Tonalin kohtalo on puolestaan vielä auki. Tonalin kohdalla tilanteesta raskauttavan tekee se, että hän on väitetysti lyönyt vetoa AC Milanin otteluista vielä seuraa edustaessaan.

Keskikenttäpelaaja odottaa edelleen tutkinnan valmistumista, mutta Newcastle joutuu todennäköisesti kiristämään ostohousujensa vyötä ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Yhtenä korvaavana vaihtoehtona pidetään Scott McTominayta, joka on ollut pidemmän aikaa Harakoiden ostoslistalla. Huimaan vireeseen viime aikoina yltänyt skotti on pudonnut tällä kaudella alemmas Erik ten Hagin hierarkiassa.

90minin tietojen mukaan myös Fulhamin João Palhinha ja Evertonin Amadou Onana ovat Newcastlen tarkkailun alaisena. Palhinhan lähtöä Bayern Müncheniin pidettiin varmana, mutta kaupat kaatuivat kalkkiviivoilla. Onanan perässä on uutisoitu olevan muitakin Valioliigan huippuseuroja, mutta toistaiseksi belgialainen jatkaa Toffeesin pelaajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset