Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Vaihtopenkille juuttunut ManU-tähti myöntää pettymyksensä: “On selvää, että haluan pelata”

Christian Eriksen
AOP

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja, Christian Eriksen myöntää olevansa turhautunut pienentyneeseen vastuuseensa. Tanskalaistähti on kuluttanut tällä kaudella vaihtopenkkiä aiempaa enemmän.

Manchester United on saanut viime viikkoina hieman helpotusta tuloksien muodossa, sillä joukkue on pystynyt kampeamaan voitot kolmesta edellisestä kamppailustaan. Vastus ei tosin ole ollut kovimmasta päästä, sillä ManU on kohdannut näissä peleissä Brentfordin, Sheffield Unitedin ja FC Kööpenhaminan.

Yhtä kaikki, Erik ten Hagin miehistö on silti saanut ainakin väliaikaisesti käännettyä kurssiaan, joka varmasti lämmittää Old Traffordin lehtereillä. Yksi mies ei ole kuitenkaan tyytyväinen viime viikkoina toistuneeseen trendiin.

Christian Eriksen, joka oli viime kaudella yksi ten Hagin avainpelaajista, on jäänyt enemmän tai vähemmän vaihtopelaajan rooliin koventuneen kilpailutilanteen takia.

United hankki kesän aikana muun muassa Sofyan Amrabatin ja Mason Mountin, jonka myötä vaihtopenkki on tullut tanskalaiselle paremmin kuin hyvin tutuksi.

– On selvää, että haluan pelata niin paljon kuin mahdollista, Eriksen kertoo 90minin mukaan.

– Manageri luottaa tällä hetkellä muihin vaihtoehtoihin, mutta jos jatkamme voittamista, on se kaiken arvoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga