Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa pelataan Lontoon derby – Yltääkö Roy Hodgsonin miehistö jälleen ihmeeseen?

Roy Hodgson
AOP

Valioliigassa pelataan perjantaina jälleen yksi Lontoon derby, kun Tottenham Hotspur ja Crystal Palace kohtaavat Selhurst Parkilla. Palacella on kotiedustaan huolimatta valtava vuori kiivettävänään, sillä Spurs on ollut viime viikkoina todella kovassa tikissä.

Harry Kanen lähdön odotettiin jättävän syvän loven Tottenhamin pelaamiseen, mutta toisin on käynyt. Spursia käytännössä yksin viime kaudella pinnalla pitäneen englantilaisen saappaita täyttämään on noussut uusia pelaajia ja onnistujia on löytynyt laajalla rintamalla.

Maanantaina Valioliigan kärkeen noussut Tottenham ei ole hävinnyt otteluakaan tämän kauden Valioliigassa, eikä trendiin todennäköisesti ole tulossa muutosta perjantainakaan, kun joukkue matkustaa Crystal Palacen vieraaksi.

Roy Hodgsonin valmentama Eagles-poppoo on tuttuun tapaan sarjan keskikastissa. Kesken viime kauden Patrick Vieiralle monoa antanut Palace on pelannut odotuksiin nähden kelvollisen alkukauden.

Joukkue on voittanut kolme yhdeksästä pelaamastaan ottelusta yllätettyään muun muassa Manchester Unitedin. Edellisellä kierroksella Newcastle houkutti Palacea selkein 4-0 lukemin.

Tänään Hodgsonin poppoolla on jälleen todellinen kanto kaskessa, sillä vahvassa iskussa oleva Spurs on pelillisesti kilometrejä edellä. Voitto tai tasapeli vaatisi Eaglesilta käytännössä ihmettä, mutta joukkue on osoittanut aiemminkin pystyvänsä raapimaan pisteitä kovista paikoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga