Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid vei huikean jännitysnäytelmän nimiinsä – Supertähti jatkoi liekehtimistään El Clásicossa!

Real Madrid
Pixabay

Kauden ensimmäisestä El Clásicosta ei jännitystä puuttunut. Kataloniassa pelattu huippukamppailu päättyi lopulta Real Madridin niukkaan 2-1 voittoon. Pelin suurin sankari oli jälleen kerran kaksi maalia tehnyt Jude Bellingham.

FC Barcelona ei olisi voinut toivoa parempaa starttia Real Madridia vastaan, kun Ilkay Gundogan vei joukkueensa johtoon ensimmäisessä El Clásicossaan. Peliä oli tässä vaiheessa takana vasta kuusi minuuttia.

Kaikki näytti pitkään tämän jälkeen hyvältä Barcelonan kannalta joukkueen rummuttaessa hyökkäyksiä kohti Madridin päätyä. Vieraiden maali varjeltui kuitenkin lisäosumilta välillä onnenkin avulla, sillä Inigo Martinezin ja Fermin Lopezin yritykset pysähtyivät poikkipuuhun.

Real sai juonesta paremmin kiinni toisella puoliajalla ja pystyi ottamaan kenttätapahtumat haltuunsa. Jude Bellingham laukoi pelin tasoihin reilun tunnin kohdalla. Marc-Andre ter Stegen saa ottaa osittain osuman piikkiinsä, sillä englantilaisen yritys lähti suhteellisen vaarattomalta alueelta.

Peli aukesi tämän jälkeen huomattavasti ja paikkoja nähtiin kummassakin kenttäpäädyssä. Ottelu kääntyi lopulta Madridin eduksi, kun huippuvireinen Bellingham viimeisteli illan toisensa lisäajan puitteissa.

Madrid jatkaa sarjan kärjessä tasapisteissä Gironan kanssa. Barca on kolmantena, neljä pistettä kärkikaksikkoa jäljessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga