Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavilla riittää luottoa nuorukaiseen ennen superottelua: “Ei ole tarpeen sanoa mitään”

FC Barcelonan nuori suurlupaus Gavi
AOP

FC Barcelonaa edustava Gavi on noussut nuoresta iästään huolimatta yhdeksi joukkueensa avainpelaajista. Taitavaa espanjalaista on toisinaan kritisoitu hänen korttiherkkyydestään. Blaugranan päävalmentaja, Xavi Hernandez asettuu puolustamaan pelaajaansa.

Barcelonan manageri Xavi Hernandez ylistää Gavin intohimoa kuningaslajia kohtaan. Xavin mielestä nuorukainen kontrolloi itseään erittäin hyvin. 19-vuotias pelaaja on saanut jonkin verran arvostelua osakseen ja hänen terrierimäistä pelityyliään on pidetty paikoitellen liian aggressiivisena.

Gavi on joutunut ajoittain ongelmiin pelityylinsä takia, ja saanut vuoden sisään kaksi punaista korttia. Yhteensä hän on kerännyt 35 keltaista korttia kolmena kautenaan 111 Barcan ykkösjoukkueen ottelussa. Barcan päävalmentaja, Xavi Hernandezilta kysyttiin, aikooko hän pyytää Gavia ottamaan rauhallisemmin huomenna pelattavassa El Clasicossa.

– Ei ole tarpeen sanoa mitään, koska hän on kasvanut paljon kanssamme. Hänelle on tuomittu pari ulosajoa, mutta se ei ole ongelma, sillä hän hallitsee itsensä. Hän on olennainen osa tätä joukkuetta ja todella intohimoinen pelaaja, Xavi tuumi Football Espanan mukaan.

Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen huomenna La Ligan hegemoniaottelussa. Madrid johtaa sarjaa ennen peliä pisteen erolla katalonialaisiin nähden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga