Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Brasilian maajoukkuemies palaamassa Valioliigaan? – Newcastle seuraa tilannetta

Fred
AOP

Fenerbachea tällä hetkellä edustava Fred on hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan palaamassa mahdollisesti Valioliigaan. Brasilian maajoukkuepelaaja pelasi pitkään Manchester Unitedissa ennen siirtymistään Turkin liigaan.

Fred jätti kuluvan kalenterivuoden kesällä Manchester Unitedin taakseen ja siirtyi Turkin liigassa pelaavan Fenerbachen vahvuuteen. 30-vuotias brasilialainen allekirjoitti uuden työnantajansa kanssa neljän vuoden ja noin 13 miljoonan punnan arvoisen kontrahdin, johon on kirjattu myös optio yhdestä lisävuodesta.

Tuoreiden tietojen valossa miehen ura uudessa joukkueessa on mahdollisesti jäämässä hyvin lyhyeksi, sillä The Sun kertoo Fredin olevan Newcastle Unitedin kiikarissa. Magpies etsii kuumeisesti uusia vahvistuksia keskikentälleen ja seuran uskotaan pyrkivän tekemään kauppaa tammikuussa.

Tämä on seurausta Sandro Tonalille langetetusta kymmenen kuukauden mittaisesta pelikiellosta. Newcastlen manageri, Eddie Howe haluaa lisää leveyttä joukkueeseensa, joten Tonalille etsitään mitat täyttävää korvaajaa.

Fred on kenties parhaat päivänsä jo taakseen jättänyt pelaaja, mutta hän toisi rutkasti kokemusta Magpiesin rivehin.

Korkeasta työmoraalistaan tunnettu brassi on aloittanut Fenerbachen paidassa vahvasti ja antanut 15 pelaamassaan ottelussa komeat viisi maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat